Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Katoenen tent

h1>Katoenen tent

Bestel uw katoenen tent op De-kampeerwinkel.com

Een katoenen tent is veel duurzamer en gemakkelijker te onderhouden dan een nylon of polyester tent. Het katoenen zeil van de tent kan na enige tijd opnieuw behandeld worden tegen UV-straling, schimmel en water met producten die u gemakkelijk kunt aanschaffen. Katoenen tenten ademen beter en zijn vochtregulerend. De ruimte in de tent zal nooit klam aanvoelen wat wel vaak het geval is met een standaard iglotent of tunneltent. Het tentdoek van de katoenen tent is onderverdeeld in drie soorten tentdoek:

  • lichtgewicht katoen
  • Middengewicht katoen
  • Zwaargewicht katoen

Het lichtgewicht katoen is geschikt voor rontrekkende kampeerders die niet veel gewicht mee willen dragen. Het middengewicht katoen is geschikt voor katoenen tenten waarmee u langer op één plek blijft staan. Daarnaast is het zwaargewicht katoen geschikt voor bungalowtenten, noktenten en groepstenten, die ook langer op één plek blijven staan.

Een Katoenen tent of een nylon of polyester tent

De katoenen tent is een duurzame tent en is wanneer uw tent het hele seizoen buiten staat het meest geschikte materiaal. Nylon en polyester tenten zijn aan te raden wanneer u op zoek bent naar een tent die zo licht mogelijk is om gemakkelijk mee te kunnen nemen en gemakkelijk in te pakken is. Het materiaal van een nylon of polyester tent is waterafstotend en vocht is gemakkelijk van de tent af te vegen. Bij een Katoenen tent is dit minder gemakkelijk.

Assortiment katoenen tent

Op onze webshop vindt u verschillende varianten van de katoenen tent met merken als:

  • Falco tenten
  • Baco tenten

De Baco katoenen tent

De Baco katoenen tent behoort tot het private label van Bax totaalrecreatie. Deze tenten worden volledig in eigen beheer geproduceerd en hebben in de afgelopen jaren een plek weten te bemachten in de echte top! Daarnaast zijn de Baco tenten meerdere malen uitgeroepen tot de gezinstent van het jaar! Wilt u een volledig overzicht van de Baco tenten bekijken? Klik dan hier.

Uw katoenen tent online bestellen!

Bestel nu gemakkelijk en snel uw katoenen tent op De- kampeerwinkel.nl. Wij bieden een uitstekende service, veilig betaalgemak, levering in Nederland en België en streven ernaar uw bestelling binnen drie werkdagen te leveren. Wilt u liever uw katoenen tent bekijken? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Bergeijk!