Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Outwell Tenten

Opzetten van Outwell tenten

Dat gaat stukken makkelijker dan u op voorhand denkt. Outwell tenten zijn zo gemaakt dat u snel kunt genieten van een uw vakantie en niet eindeloos bezig bent met het opzetten van een tent. Na een lange reis begrijpen wij dat u zo snel mogelijk de Outwell tenten wilt hebben staan om de vakantie te kunnen laten starten. Outwell tenten staan niet alleen voor hoge kwaliteit, maar ook voor functionaliteit en design. Een tent moet functioneel zijn, maar het oog wil ook wat. Daar is bij de Outwell tenten goed over nagedacht.

Voor wie zijn Outwell tenten geschikt?

Officieel komen de Outwell tenten voort uit een grote passie voor de natuur en wildernis. De tenten zijn zo gemaakt dat ze wel tegen een stootje kunnen. Voor de echte avonturiers zijn deze tenten ideaal omdat ze voldoen aan veel veiligheidseisen en klaar zijn voor een spontaan avontuur. Maar ook wanneer u met het gezin gaat kamperen is het prettig om te weten dat u een tent bij heeft die u kan beschermen en stevig in de grond staat. Zo kan een onverwachtse grote neerslagbui getrotseerd worden en is ieder goed beschut. De Outwell tenten worden opgezet met het easy pegging systeem. Dit wil zeggen dat er gewerkt wordt met drie verschillende haringen bij de Outwell tenten. Naast tenten van het merk Outwell heeft u nog keuze uit vele andere merken tenten. Wij hebben vele verschillende merken in ons aanbod. U vindt hier onder andere de bekende merken Baco en Coleman.

Hoe werkt dat dan?

De haringen van de Outwell tenten zijn herkenbaar door de verschillende kleuren. Doordat er met kleurtjes wordt gewerkt is het nóg makkelijker om deze Outwell tenten makkelijk en snel op te zetten. Bent u opzoek naar een nieuwe tent maar weet u niet goed welk model het beste bij u en uw reis past? Laat u dan eens adviseren door één van onze medewerkers. Opgedane kennis en ervaring wordt graag met u gedeeld om u te voorzien van de perfecte aankoop. We zien u graag terug bij de Kampeerwinkel!