Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Pop-up tent

De beste pop-up tent koopt u bij De-kampeerwinkel.com

Bent u op zoek naar een pop-up tent? Dan bent u bij De-kampeerwinkel.com aan het juiste adres! Wij bieden verschillende varianten, modellen en kleuren van de pop-up tent aan. Een pop-up tent is een tent die u in één enkele beweging kunt opzetten. U haalt de tent uit de tenthoes en u gooit de tent voor u uit en de tent zal zich ontpoppen tot een ware slaapplek. De tent vouwt zichzelf uit en staat gelijk stevig op zijn plek en is zo goed als klaar voor gebruik. Om te zorgen dat de tent goed blijft staan, dient u de pop-up tent vast te maken met de bijgeleverde haringen. Zodra u dat gedaan heeft is uw tent klaar voor gebruik en kunt u heerlijk van uw kampeervakantie genieten.

Assortiment pop-up tent

De pop-up tent is in verschillende varianten verkrijgbaar. Op onze site vindt u verschillende uitgooi tenten van merken als:

  • Outwell
  • DWS Outdoor
  • Safarica
  • Coleman

De Outwell pop-up tent populair onder de kampeerliefhebber

De Outwell pop-up tent is erg populair onder de kampeerliefhebbers en de outdoorliefhebbers. Deze tent is verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk: lime en rood. Deze opgooitent is de kleinste pop-up tent is het Outwell assortiment. Het grote opzetgemak is het grootste voordeel van deze tent. De opgooi tent van Outwell is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en de beste kwaliteit. De tent is licht gewicht en het materiaal is oersterk. Het frame is gemaakt van glasfiber waardoor het opzetgemakt nog meer wordt verhoogd. De tent blijft compact en licht in gewicht, ook wanneer u de pop-up tent weer inpakt. Hierdoor is de tent gemakkelijk in gebruik en zeer geschikt om mee te nemen wanneer u een kampeerliefhebber of outdoorliefhebber bent die graag rondtrekt tijdens een kampeertrip!

Bestel uw pop-up tent online!

Bestel nu gemakkelijk en snel uw opgooitent op onze webshop! Wij bieden een uitstekende service, veilig betaalgemak, levering in Nederland en België en bieden u ook de mogelijkheid om de opgooitent te komen bekijken in onze 20.000 vierkante meter showroom in Bergeijk. Wilt u een volledig overzicht van al onze tenten? Neem dan een kijkje op: Baxtotaalrecreatie.nl . Wij wensen u veel kampeer plezier!