Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
 • Veilig online betalen
 • Uitstekende service!
 • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Pop-up tent

De beste pop-up tent koopt u bij De-kampeerwinkel.com

Bent u op zoek naar een pop-up tent? Dan bent u bij De-kampeerwinkel.com aan het juiste adres! Wij bieden verschillende varianten, modellen en kleuren van de pop-up tent aan. Een pop-up tent is een tent die u in één enkele beweging kunt opzetten. U haalt de tent uit de tenthoes en u gooit de tent voor u uit en de tent zal zich ontpoppen tot een ware slaapplek. De tent vouwt zichzelf uit en staat gelijk stevig op zijn plek en is zo goed als klaar voor gebruik. Om te zorgen dat de tent goed blijft staan, dient u de pop-up tent vast te maken met de bijgeleverde haringen. Zodra u dat gedaan heeft is uw tent klaar voor gebruik en kunt u heerlijk van uw kampeervakantie genieten.

Assortiment pop-up tent

De pop-up tent is in verschillende varianten verkrijgbaar. Op onze site vindt u verschillende uitgooi tenten van merken als:

 • Outwell
 • DWS Outdoor
 • Safarica
 • Coleman

De Outwell pop-up tent populair onder de kampeerliefhebber

De Outwell pop-up tent is erg populair onder de kampeerliefhebbers en de outdoorliefhebbers. Deze tent is verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk: lime en rood. Deze opgooitent is de kleinste pop-up tent is het Outwell assortiment. Het grote opzetgemak is het grootste voordeel van deze tent. De opgooi tent van Outwell is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en de beste kwaliteit. De tent is licht gewicht en het materiaal is oersterk. Het frame is gemaakt van glasfiber waardoor het opzetgemakt nog meer wordt verhoogd. De tent blijft compact en licht in gewicht, ook wanneer u de pop-up tent weer inpakt. Hierdoor is de tent gemakkelijk in gebruik en zeer geschikt om mee te nemen wanneer u een kampeerliefhebber of outdoorliefhebber bent die graag rondtrekt tijdens een kampeertrip!

Bestel uw pop-up tent online!

Bestel nu gemakkelijk en snel uw opgooitent op onze webshop! Wij bieden een uitstekende service, veilig betaalgemak, levering in Nederland en België en bieden u ook de mogelijkheid om de opgooitent te komen bekijken in onze 20.000 vierkante meter showroom in Bergeijk. Wilt u een volledig overzicht van al onze tenten? Neem dan een kijkje op: Baxtotaalrecreatie.nl . Wij wensen u veel kampeer plezier!

Pop-up tent

Een pop-up tent is een tent die u dient op te gooien. Een pop-up tent zal zich vervolgens zelf uitvouwen. Hierdoor zijn de problemen met het opzetten van tenten verleden tijd. Nooit meer zoeken naar de juiste stokken, het frame van een pop-up tent is dus al ingebouwd. Het enige wat u nog moet doen na het opgooien van de pop-up tent, is het vastzetten. Zo zorgt u ervoor dat uw pop-up tent niet wegwaait. Het opvouwen van de pop-up tent kan door sommigen als iets moeilijker worden ervaren als het opzetten. Niet gek ook, als het opzetten alleen het opgooien van de tent betreft. Echter, met wat oefening is ook het opvouwen van de pop-up tent zo gepiept. Binnen no time bent u klaar om te vertrekken. Handig als u bijvoorbeeld graag festivals bezoekt, of een tentje voor op het strand nodig hebt.

De voordelen van een pop-up tent

Een pop-up tent is een enorm handige aankoop. Wij noemen hier enkele voordelen voor u op:

 • Zoals al eerder gezegd is zijn dit type tenten enorm snel op te zetten.
 • Doordat ze efficiënt kunnen worden opgevouwen, zijn de tenten eenvoudig mee te nemen.
 • Licht van gewicht
 • De lage prijzen
 • Hoge mate van stabiliteit

Pop-up tent kopen bij Bax Recreatieshop

Heeft u interesse in een pop-up tent? Dan bent u bij Bax Recreatieshop aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van tenten. Ook voor kampeerartikelen kunt u bij ons terecht. Voor vragen of advies willen wij u graag verwijzen naar onze klantenservice. Hier staan wij u graag te woord met onze kennis en ervaring. Samen kunnen wij uw vragen beantwoorden, en de informatie verstrekken die u nodig heeft. Zo proberen wij het keuze proces te vereenvoudigen. Kom ook eens langs in onze winkel, om een van onze adviseurs te spreken.