Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Vango Tenten

Veelzijdige Vango tenten

Vango tenten is een merk afkomstig uit Schotland dat goed heeft geluisterd naar de consument. Voorop staat dat u optimaal kun genieten van een vakantie. Als de vakantie eindelijk is aangebroken is er niks vervelender dan dat er iets mis is met de tent. Uit een passie voor kamperen en alles wat daar bij hoort, zijn de Vango tenten ontstaan. Als echte kampeerder staat genieten voorop en wilt u graag tijd doorbrengen in de natuur. U bent zo veel in de buitenlucht en dat doet veel mensen goed. Vango tenten zijn geproduceerd met comfort en design in het oogpunt. Het gaat erom dat u heerlijk in de buitenlucht bent, maar wilt daarbij ook genieten van comfort in een stevige tent die niet teveel tijd en moeite inneemt tijdens het opzetten.

Tijdloze Vango tenten

Vango tenten zijn voor veel verschillende soorten vakanties geschikt. Of u nu het avontuur gaat opzoeken of met het gezin naar Italië gaat, Vango tenten zullen aan al uw behoeftes voldoen. Ideaal wanneer jullie op jonge leeftijd al houden van kamperen en graag bestemmingen bezoeken met meer sensatie. Maar ook wanneer er kleintjes bij komen en de tijd is aangebroken voor familievakanties, de Vango tenten groeien gewoon met u mee. Doordat de Vango tenten tijdloos zijn zult u zich niet hoeven afvragen of het tijd is voor een nieuwe tent.

Vango tenten online bestellen

Van een Vango Zenith 200 Tent tot een Vango Lumen V 500 Tent, bij de Kampeerwinkel bent u op de juiste plek voor het bestellen van Vango tenten. Daarnaast vindt u hier ook allerlei andere producten die uw kampeer avontuur kunnen ondersteunen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij de Kampeerwinkel? Bekijk dan eens onze website en laat u verrassen. Voor al uw vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder. Onze gemotiveerde medewerkers zitten graag voor u klaar om u verder te helpen.