Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Aluminium tuinmeubelen

De aluminium tuinmeubelen bij De-kampeerwinkel.com

Met de aluminium tuinmeubelen van De-kampeerwinkel.com haalt u zowel licht als sterk materiaal in huis. Daarnaast hebben de aluminium tuinmeubelen ook nog een goede weerstand tegen corrosie. De aluminium tuinmeubelen roesten gewoonweg niet tot nauwelijks door de natuurlijke beschermlaag die dit metaal heeft.

Naast de goede bescherming zien aluminium tuinmeubelen er onbewerkt al heel gaaf uit. Als u dus op zoek bent naar een industriële look dan zijn aluminium tuinmeubelen echt iets voor u! Als klap op de vuurpijl is aluminium 100% recyclebaar waardoor u ook nog eens duurzaam bezig bent! Aluminium tuinmeubelen zijn daarom erg geschikt voor alle tuinen en zeker een aanrader.

De beschikbare aluminium tuinmeubelen

Om u een zo goed mogelijk selectie te laten maken heeft De-kampeerwinkel.com de producten in verschillende categorieën verspreid. Zo kunt u kiezen uit drie verschillende merken aluminium tuinmeubelen:

  • 4 Seasons
  • Bellagio
  • Hartman

Meer dan aluminium tuinmeubelen bij De-kampeerwinkel.com

Ziet u de aluminium tuinmeubelen liever eerst voor u besluit ze alsnog te nemen? Kom dan eens langs bij ons in de showroom! We zijn te vinden in Bergeijk en zijn van maandag tot vrijdag geopend van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. U kunt altijd bij ons terecht voor vragen of persoonlijk advies, lukt het niet om langs te komen? Stuur dan gerust een mailtje of bel ons op +31 (0)497 572 085.

U besteld altijd veilig bij De-kampeerwinkel.com door middel van een van onze veilige betaalmogelijkheden, zoals: iDeal, creditcard, vooruitbetalen met een bankoverschrijving of met MrCash. Daarnaast streeft De-kampeerwinkel.com ernaar om uw bestelling binnen 2 werkdagen te bezorgen zodat u extra snel kunt genieten van uw tuinmeubelen. Ziet u uzelf al genieten in uw tuin met een van de heerlijke tuinsets van De-kampeerwinkel.com? Menig mensen zijn u voor gegaan, lees hun review snel!