Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Ligbedden

Ligbed kopen

Een uitgebreid assortiment ligbed voor in uw tuin vindt u bij de Kampeerwinkel. De Kampeerwinkel is dé specialist voor al uw kampeerbenodigdheden. Gaat u op kampeervakantie en bent u nog opzoek naar een mooi ligbed? Deze kan absoluut niet ontbreken tijdens een ontspannen vakantie. Zitten in een tuinstoel of op een krukje is nét niet de ervaring waar u naar opzoek bent. Een ligbed is daarentegen ideaal wanneer u even wilt genieten van de zon. Optimaal ontspannen gaat nu eenmaal beter wanneer u ligt in bijvoorbeeld het 4 Seasons Delgado ligbed. Kies daarom altijd voor een ligbed en vergeet deze niet mee te nemen naar uw vakantie bestemming.

Ligbed online bestellen

Vanuit een comfortabele huiskamer kunt u een keuze maken uit het ruime assortiment ligbedden. De Kampeerwinkel biedt u de mogelijkheid om een keuze te maken uit een groot aanbod. Niet alleen wanneer u opzoek bent naar een ligbed, maar ook voor al uw andere kampeerartikelen bent u hier op de juiste plek. Hier vindt u een ligbed dat gemaakt is van de beste kwaliteit en waar u lang mee kunt doen. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel voor uw nieuwe ligbed.

Oorsprong de Kampeerwinkel

Waar komen uw producten vandaan? Erg prettig om te weten alvorens u een aankoop plaatst. De Kampeerwinkel is een onderdeel van Bax recreatieshop. Dit is een specialist op het gebied van recreatie in de buitenlucht. Naast de Kampeerwinkel kunt u ook eens onze andere websites een bezoekje brengen. Wilt u graag de producten van Bax eens dichtbij bekijken? Bezoek dan eens onze showroom in Bergeijk. Hier vindt u al onze producten uitgestald zodat u een goede impressie krijgt van het assortiment. In een ruimte van 20.000 m2 vindt u onder andere de mooiste ligbedden terug. Hier kunt u ze ervaren en meemaken of het iets voor u is. We zien u graag terug bij de Kampeerwinkel!