Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Lounge sets

Genieten in een Lounge set

Comfortabel de dag ingaan met een nieuwe Lounge set in uw tuin, wat wilt u nog meer? Een Lounge set zorgt ervoor dat u heerlijk kunt genieten van een zomerse dag in uw tuin. Een Lounge set maakt uw tuin gezelliger doordat u er met meerdere mensen in kunt zitten. Een Lounge set is geschikt voor meerdere personen, afhankelijk van het model dat u kiest. Bij de Kampeerwinkel kunt u een keuze maken uit verschillende modellen lounge set die aan uw eisen voldoen. Weet u nog niet zo goed welk model het beste bij u en uw tuin past? Bekijk dan eens onze website en vindt hier een scala aan tuinmeubelen, waaronder een mooie Lounge set.

Wat vindt u van de 4 Seasons Curve Corner XL ?

Online tuinmeubelen bestellen

Niet langer hoeft u naar een fysieke winkel om de zoektocht naar nieuwe tuinmeubelen te voltooien. Tegenwoordig kunt u heel makkelijk online een bestelling plaatsen en heeft u deze binnen een paar werkdagen op de stoep staan. De Kampeerwinkel heeft meerdere voordelen waar u van kunt profiteren wanneer u hier een Lounge set online bestelt. Zo kunt u ons een bezoek komen brengen in de showroom in Bergeijk. Hier vindt u een groot oppervlak aan producten uit het uitgebreide assortiment, met onder andere de 4 Seasons Kingston Modular Chaise-Lounge . Bent u dus opzoek naar een Lounge set maar wilt u deze eerst een uitproberen? Kom uw nieuwe Lounge set hier dan eerst eens proberen.

Uitgebreid assortiment

Bij de Kampeerwinkel bent u op de juiste plek wanneer u opzoek bent naar één plek voor al uw kampeerbenodigdheden. Staat u aan de start van uw avontuur? Laat u dan eens goed adviseren alvorens u op reis gaat. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring opgedaan en staan graag voor u klaar om u te voorzien van een gepast advies op maat. Voor alle info die u nodig heeft kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31(0) 497 572 085. We zien u graag terug bij de Kampeerwinkel!