Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Tuinstoelen

Tuinstoelen in verschillende vormen

Betaalbare tuinstoelen vinden kan een flinke opgave zijn. Bij de aanleg van een nieuwe tuin heeft u er misschien geen rekening mee gehouden dat er ook nog een stuk budget moet worden overgehouden om ook daadwerkelijk te kunnen genieten van de tuin. Genieten in de tuin of op een balkon betekent ontspannen in het zonnetje in heerlijke tuinstoelen. Tuinstoelen zorgen ervoor dat u comfortabel kunt zitten en niet na een bepaalde tijd al last heeft van uw rug. Denk aan heerlijke zomerse dagen waarbij u kunt zonnen met gebruik van uw tuinstoelen. Bij de Kampeerwinkel kunt u terecht voor verschillende varianten tuinstoelen. Lees hieronder verder.

Merken tuinstoelen

Naast verschillende uitvoeringen tuinstoelen vindt u hier bij de Kampeerwinkel tuinmeubelen van verschillende merken. De volgende merken zijn verkrijgbaar:

 

Naast de bekende merken die zijn opgenomen in het assortiment kunt u ook een keuze maken voor het materiaal dat u het meeste aanstaat of u het liefste in uw tuin heeft staan. Niet iedereen houdt van hetzelfde materiaal tuinstoelen en daarom zijn er verschillende materialen opgenomen in het assortiment.

Voordelen van de Kampeerwinkel

Online nieuwe tuinstoelen bestellen doet u hier heel gemakkelijk. Niet alleen voor de mooiste tuinstoelen voor een zeer aantrekkelijke prijs, ook voor al uw andere kampeerbenodigdheden bent u hier op de juiste plek. Voor een goede impressie van het huidige assortiment verwijzen wij u graag naar onze website. Hier vindt u de volgende categorieën in een mooi overzicht staan:


Naast een uitgebreid assortiment zijn er meerdere voordelen waar u als klant van de Kampeerwinkel van kunt profiteren. Zo kunt u ons een bezoekje brengen in onze showroom als u graag uw bestelde producten eerst eens van dichtbij wilt bekijken. Twijfel niet en bezoek vandaag nog onze website voor een goede impressie van het huidige assortiment!