Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Verstelbare tuinstoelen

Voordelen van verstelbare tuinstoelen

Kies uit een groot assortiment verstelbare tuinstoelen, natuurlijk bij de Kampeerwinkel. Hier doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u altijd met de juiste aankoop naar huis gaat. Door de inzet van een uitgebreid assortiment, waaronder verstelbare tuinstoelen, is er voor ieder wat wils. Verschillende modellen zorgen ervoor dat u hier altijd vindt waar u naar opzoek bent. De verstelbare tuinstoelen herkent u misschien ook wel als een standenstoel. Doordat deze verstelbare tuinstoelen in verschillende standen kunnen worden gezet kunt u optimaal genieten van het buitenleven. Zet de leuning van de verstelbare tuinstoelen lekker achterover en doezel even weg tijdens de zonuren.

Ruim assortiment verstelbare tuinstoelen

De verstelbare tuinstoelen worden geproduceerd van materiaal wat met veel zorg is uitgekozen. Zo kunt u genieten van een lange levensduur en de duurzaamheid van het product. Om aan ieders wens en smaak te kunnen voldoen is het assortiment van verstelbare tuinstoelen enorm uitgebreid. Maak een keuze voor de verstelbare tuinstoelen die bij u en uw tuin passen. Naast de populaire tuinstoelen kunt u bij de Kampeerwinkel ook terecht voor allerlei andere producten die u kunnen ondersteunen tijdens uw kampeervakantie. Lees hieronder verder.

Er is meer..

Bent u opzoek naar meer kampeerbenodigdheden dan alleen de verstelbare tuinstoelen? Kijk dan eens rond op onze website. U zult versteld staan over de mogelijkheden. Op onze website vindt een overzicht van de volgende producten:

 

Heeft u vragen over de producten uit ons assortiment? Neem dan eens contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze voor uw kampeervakantie. Bel ons via kantooruren op +31(0) 497 572 085 of stuur ons een e-mail. Wij zien uw reactie graag tegemoet!