Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Hockers

Voetenbankje

Ontspannen met een voetenbankje

Een voetenbankje is altijd een goed idee. Of u nu plaatsneemt in een ontspannende stoel of dat u gaat liggen op een loungebank, een voetenbankje geeft net dat extra comfort waar u naar opzoek bent. Tijdens uw kampeervakantie is een voetenbankje een element dat u eigenlijk niet mag vergeten. Het is geen eerste levensbehoefte maar tevens erg belangrijk. Wanneer u op vakantie bent wilt u optimaal genieten van de omgeving, de zon en elkaar. Omdat u tijdens het kamperen vaak geen volledige meubels bij u hebt maar wel een heerlijke tuinstoel, kunt u zo toch genieten van een ontspannende vakantie met behulp van een voetenbankje.

Uitgebreid assortiment

Bent u opzoek naar een uitgebreid assortiment voor uw nieuwe voetenbankje? Bij de Kampeerwinkel bent u op het juiste adres voor een breed aanbod. Niet alleen voor een nieuw voetenbankje zit u hier goed, ook voor veel andere producten kunt u terecht bij de Kampeerwinkel. Op onze website vindt u een overzicht met de volgende categorieën:

Vraag en antwoord

Heeft u vragen over bepaalde producten uit het assortiment of wilt u gewoon meer weten over het voetenbankje dat u aanspreekt? Neem dan eens contact op met één van onze medewerkers. Onze gekwalificeerde klantenservice-medewerkers staan graag voor u klaar om u een handje verder te helpen. Wilt u weten welk model voetenbankje het beste bij u past? Of misschien van welk materiaal het voetenbankje gemaakt is zodat u een weloverwogen beslissing maakt en altijd met de juiste aankoop naar huis gaat. Het is allemaal mogelijk bij de Kampeerwinkel. Voor een goede impressie van het huidige assortiment kunt u onze website bezoeken. Wilt u graag het assortiment van dichtbij bekijken? Breng ons dan eens een bezoekje in de showroom in Bergeijk, ook hier vindt u een ruime keuze voetenbankje.

Hockers bestellen bij Baxrecreatieshop.nl

Wij bieden u de beste online service omtrent het bestellen van uw hocker. Om die goede service te bereiken bieden wij u een aantal voordelen. Zo streven wij naar levering binnen drie dagen, kunt u veilig online betalen en verlenen wij een uitstekende persoonlijke service in onze showroom van 20.000 m² in Bergeijk! Bovendien zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Bel +31 (0)497 572 085 tijdens kantooruren en wij geven antwoord op al uw vragen en opmerkingen. Ook kunt u een berichtje sturen via onze site. Als je een voetenbankje wilt kopen zit je bij Baxrecreatieshop.nl goed!