Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
 • Veilig online betalen
 • Uitstekende service!
 • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Voortenten & Luifels

Voortenten en luifels

Alle voortenten en luifels vindt u in deze sectie van onze webshop. Zoals u ziet hebben wij een breed assortiment aan voortenten en luifels zodat wij altijd de beste modellen hebben voor u. Wanneer u links in de kantlijn kijkt, ziet u dat wij een groot aanbod aan verschillende merken hebben. Denk daarbij aan enkele topmerken zoals:

Deze gerenommeerde merken staan voor topkwaliteit. Onze voortenten en luifels beschermen u tegen alle weersomstandigheden, of het nu gaat om een flinke hoosbui of om stralingsgevaar van de zon. Om u goed te kunnen helpen, bieden wij onze voortenten en luifels aan op zo’n manier dat het voor u erg eenvoudig is om een keuze naar uw wens te maken. Onze voortenten en luifels staan ingedeeld op merk en of op prijsklasse. Wanneer u links in de kantlijn kijkt, kunt u uw voorkeuren in dezen aanklikken. Daarnaast hebben wij nog een extra pagina die alleen gericht is op onze voortenten en luifels. Kijk hiervoor op de Voortenten-shop.com.

Waarom voortenten en luifels van De-kampeerwinkel.com?

Naast onze fantastische kwaliteit voortenten en luifels, bieden wij u ook de beste service. Stel, u bestelt een Dorema voortent. Met ons eenvoudige bestelsysteem bent u binnen een handomdraai klaar. Vervolgens zorgen wij er voor dat uw voortent binnen drie werkdagen bij u is bezorgd. Uiteraard bieden wij u ook de nodige hulp. Hebt u vragen voor, tijdens of na een bestelling? Wij staan voor u klaar. Onze klantenservice geeft u tips en adviezen over bijvoorbeeld de pasvorm van uw nieuwe voortent en welke voortenten en luifels het beste zijn volgens uw wens. Bovendien biedt de klantenservice ook ondersteuning wanneer de opzet van uw voortenten en luifels moeizaam verloopt. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren. Bel +31 (0)497 572 085. Een mailtje sturen kan altijd. Wij geven u een vakkundig advies over uw voortenten en luifels. Bestel dus nu uw voortenten en luifels bij De-kampeerwinkel.com.

Voortenten kopen bij Baxrecreatieshop.nl

Indien je op zoek bent naar voortenten ben je bij Baxrecreatieshop.nl zeker aan het juiste adres! Hier vind je online een zeer ruim assortiment voortenten. Ook voor andere kampeer benodigdheden is Baxrecreatieshop.nl dé aanbieder. Bekijk je het aanbod liever niet online maar in het echt? Kom dan gerust eens langs bij onze fysieke winkel en showroom van maar liefst 20.000 m². Deze is gevestigd in Bergeijk. Neem op je gemak een kijkje tussen al onze voortenten en kies de voortent die het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften!

Voortenten in verschillende soorten en maten

Net zoals jouw camper of caravan komen voortenten er in allerlei soorten en maten. Bij al onze producten vind jij een gepaste omschrijving van de afmeting, het type materiaal en andere specificaties. Hierdoor ben jij in staat om doelgericht de juiste aankoop te doen. Om nog doelgerichter te zoeken kan je gebruik maken van onze filter optie. Filter onder andere op prijs, afmeting, merk, frame en materiaal.

Ons assortiment voortenten

Baxrecreatieshop.nl is dé aanbieder voor al jouw voortenten en voortent accessoires. Zorg ervoor dat je zonder zorgen en met een goede uitrusting kan beginnen aan jouw kampeervakantie! Binnen ons assortiment voortenten vind je onder andere de volgende merken:

 • Brand
 • Doréma
 • Freestyle
 • Kampa
 • Isabella
 • StarCamp
 • Unico
 • Ventura

De bovenstaande merken staan garant voor goede en kwalitatieve voortenten. Echter produceren deze merken ook verschillende tenten. Neem snel een kijkje!

Deskundig advies bij het aanschaffen van voortenten

Onze medewerkers van baxrecreatieshop.nl zijn dé experts voor al uw vragen over ons voortenten & luifels assortiment. Dus naast de vragen over voortenten, kunt u ook vragen stellen over luifels, zoals een caravanluifel. Maak gebruik van de berichten functie op onze website of neem telefonisch contact met ons op. Ons personeel zal haar uiterste best doen om uw vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Spreek je liever face to face met één van onze medewerkers wanneer je advies krijgt? Bezoek dan onze vestiging in Bergeijk. Hier vind je niet alleen onze voortenten, maar ook andere tenten of bijvoorbeeld slaapzakken. Wij kijken uit naar jouw komst!