Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Doréma Voortenten

De kwaliteit van een Dorema voortent

Zegt u een Dorema voortent dan zegt u kwaliteit. Als kampeerder wilt u graag de beste kwaliteit voor uw kampeeravontuur. Niets is vervelender dan tijdens uw vakantie problemen te ondervinden met uw voortent. Kies daarom altijd voor een Dorema voortent. Een Dorema voortent is geproduceerd met veel zorg. Dit proces begint al bij het uitzoeken van het juiste materialen voor een kwalitatief hoogstaande voortent. De producten van Dorema worden enkel gemaakt van de beste materialen waardoor een Dorema voortent duurzaam genoemd mag worden. Alle tenten en luifels van Dorema hebben een bijzonder lange levensduur. In het assoriment treft u o.a. de Voortent Doréma President 250 en de Voortent Doréma Royal 350 .

Vakmensen

Het enige wat u tijdens uw vakantie wilt doen, is genieten van de omgeving, een heerlijk drankje en elkaar. Bij aankomst wordt er even de tijd genomen om de Dorema voortent op te zetten, maar zodra deze staat hoeft u hier niet meer naar om te kijken. De Dorema voortent wordt niet alleen gemaakt van de beste materialen, ook worden ze met een scherp oog op de markt gezet. Doordat er alleen wordt samengewerkt met vakmensen wordt er op elke Dorema voortent een garantie gegeven van 2 jaar. Het merk staat achter de kwaliteit die ze leveren.

Opgedane kennis en ervaring

Dorema is al sinds 25 jaar een feit in de wereld van kamperen en alles wat hierbij hoort. Van origine is de Dorema voortent afkomstig uit Nederland maar heeft haar productie proces nu in het buitenland. Dezelfde kwaliteit wordt hier gewaarborgd maar u zult hierdoor een verschil merken in de prijs voor een Dorema voortent. Voor een Dorema voortent betaalt u namelijk altijd een eerlijke prijs. Heeft u vragen over het merk Dorema of wilt u weten welke modellen voortenten er zijn opgenomen in het assortiment? Bekijk dan eens onze website en bekijk hier uw mogelijkheden. Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. Tot ziens bij de Kampeerwinkel.