Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Isabella Voortenten

Kamperen met de Isabella voortent

Als echte kampeerder houdt u van comfort en reist u graag met de caravan en Isabella voortent. De caravan geeft de warmte en het comfort van een huis, maar ook de ultieme vakantiebeleving. De rust die met zich meekomt wanneer u een stukje natuur in rijdt is onbeschrijfbaar en daarom zijn ook jullie al jaren fan van kamperen. Met alleen een mooie caravan bent u er niet. Het is prettig om uw caravan uit te stappen in een extra schone ruimte, de Isabella voortent. De Isabella voortent staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit doordat er met veel zorg voor goede materialen is gekozen. Neem eens een kijkje bij de Isabella voortent Commodore . Zo kunt u in een handomdraai de Isabella voortent plaatsen en zit deze ook weer snel in de tas. Naast voortenten biedt Isabella ook opbergtenten en zonluifels .

De Isabella voortent uit Denemarken

De oorsprong van deze tent ligt in Denemarken. Sinds een aantal jaar is de productie van de Isabella voortent overgedragen naar Tsjechië omdat het produceren van de Isabella voortent hier stukken voordeliger is. De kwaliteit blijft gewaarborgd op alle vlakken maar zo is de prijs voor u stukken voordeliger. De hoogwaardige kwaliteit van de Isabella voortent komt voort uit de zorg die gedragen is voor het materiaal. Er is gekozen voor de beste materialen om u de ultieme kampeerervaring te geven.

De Isabella voortent bij de Kampeerwinkel verkrijgbaar

Bent u naast een Isabella voortent ook opzoek naar andere benodigdheden voor uw kampeer avontuur? Bekijk dan eens de website van de Kampeerwinkel. Hier vindt u een uitgebreid scala aan producten die u kunnen ondersteunen tijdens uw vakantie. Ook zijn er accessoires verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wilt u meer weten over de Isabella voortent? Neem dan eens contact met ons op. We verschaffen vrijblijvend informatie aan ieder die daar behoefte aan heeft. Ook kunt u ons eens bezoeken in de showroom voor een heerlijk bakje koffie. Tot ziens bij de Kampeerwinkel.