Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Unico Voortenten

Kamperen in een Unico voortent

Veel van uw tijd wordt tijdens het kamperen doorgebracht in een Unico voortent. Een Unico voortent is namelijk een ruimte waar u meer bent dan u denkt. Mensen die zelf ook niet kamperen zullen denken dat u de meeste tijd doorbrengt in de caravan zelf, terwijl u weet dat de Unico voortent onmisbaar is tijdens een ontspannende kampeer vakantie. Heerlijk ontbijten, ’s avonds een spelletje spelen of een boek lezen in alle rust. Door de aanschaf van een fijne voortent wordt dit mogelijk gemaakt. Toch is iedere voortent verschillend, lees hieronder verder.

Verschillende soorten Unico voortent

Bij de Kampeerwinkel vindt u allerlei verschillende varianten van de Unico voortent. Om aan ieders smaak te kunnen voldoen is er een serie opgezet van modellen, bijvoorbeeld de voortent Milaan of Unico Genua. Een Unico voortent kunt u bestellen in Nederland, geproduceerd door Nederlanders. Zo weet u ten alle tijden wat u in huis haalt, goede kwaliteit van eigen bodem. De naam Unico voortent komt voort uit het ontwikkelen van een uniek product. De vormgeving van de Unico voortent is uniek en daarom ook nieuw op de markt. Het ruime assortiment bevat mooie voortenten, handige luifels en deeltenten.

Unico voortent online bestellen

Wist u dat een groot deel van de mensen hun Unico voortent online bestelt? Online bestellen heeft veel voordelen. U betaalt vele malen minder dan u gewend bent in een dure winkel. Doordat er groot wordt ingekocht merkt u dat gelijk aan de prijs van uw nieuwe tent. De kwaliteit blijft hetzelfde, u betaalt er alleen minder voor. Ook doen we er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te leveren. Het streven is om elke bestelling binnen 3 dagen te bezorgen. Voor een goede impressie van het assortiment raden wij u aan eens rond te kijken op de website.