Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Ventura Voortenten

Oorsprong Ventura voortent

De Ventura voortent is het zusje van het merk Isabella. Isabella is een merk dat officieel afkomstig is uit Denemarken en de productie van de voortenten ligt hiervoor in het buitenland. Dezelfde kwaliteit blijft ten alle tijden voorop staan. Er wordt hier gewerkt met goede kwaliteit materiaal. Vooraf wordt er met zorg gekeken naar welke materialen de voortenten van de Isabella ten goede komt. Zo ook werkt dit voor de Ventura voortent. We kunnen de Ventura voortent ook wel zien als de low-budget variant van Isabella. Voor het merk Isabella worden overduidelijk kwalitatief betere materialen gebruikt, maar het verschil in de prijs is dan ook goed merkbaar. Zo heeft u al een kwalitatieve Ventura pacific 250 Voortent voor een perfecte prijs!

Waarom een Ventura voortent?

Wanneer u kiest voor een Ventura voortent dan bent u opzoek naar een tent die niet teveel kosten met zich meebrengt. Een Ventura voortent is dan ook zo geproduceerd dat de kosten van deze voortent extreem laag liggen. Zo kan iedereen kamperen, ook wanneer er wordt geleefd met een lager budget. Doordat de prijs van een Ventura voortent lager ligt, wordt er ook ingeleverd op de kwaliteit van een Ventura voortent. Deze voortent ziet er een stuk somberder uit dan de Isabella maar het verschil in prijs is dan ook enorm.

Ventura voortent bij de Kampeerwinkel

De Kampeerwinkel heeft gekozen voor een zeer uitgebreid assortiment waarbij allerlei verschillende merken zijn opgenomen. Zo kan er aan ieders wens worden voldaan en wordt er niemand teleurgesteld. Op onze website vindt u een scala aan producten maar ook kunt u ons eens bezoeken in onze showroom in Bergeijk. Hier staan alle producten voor u opgezet zodat u ze eens van dichtbij bekijken. Zo ook vindt u hier de Ventura voortent. Heeft u vragen over een voortent of andere producten uit het assortiment? Neem dan eens contact met ons op en wij helpen u graag verder.