Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
 • Veilig online betalen
 • Uitstekende service!
 • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!
inzoomen Voortentluifel Freestyle Barcelona
 • Voortentluifel Freestyle Barcelona
 • Voortentluifel Freestyle Barcelona
 • Voortentluifel Freestyle Barcelona
 • Voortentluifel Freestyle Barcelona
 • Voortentluifel Freestyle Barcelona
 • Voortentluifel Freestyle Barcelona
 • Voortentluifel Freestyle Barcelona

Voortentluifel Freestyle Barcelona

Voortentluifel Freestyle Barcelona

De Freestyle Barcelona is een super snel opzetbare, universele voortentluifel met een stormvast karakter. De Barcelona voortentluifel geeft traditionele voortenten een moderne uitstraling en is nagenoeg voor iedere traditionele voortent te verkrijgen! De voortentluifel heeft een diepte van 220 centimeter, wordt opgezet met een sterke aluminium boogstok en wordt standaard geleverd met drie dakliggers. De ronde vorm en de perfecte daklijn zorgen voor stabiliteit een perfecte afwatering, waardoor waterzakken verleden tijd zijn. De Barcelona voortentluifel is gemakkelijk alleen op te zetten en is mogelijk nog uit te breiden met een Freestyle zijluifel met raam.

Prijs

van € 549,00

Voor € 499,00

Dit product heeft mogelijk een langere levertijd. Gelieve vooraf te informeren

Specificaties van Voortentluifel Freestyle Barcelona

Voortentluifel Freestyle Barcelona

De Freestyle Barcelona is een stabiele, ronde voortentluifel en perfect voor kampeerders die op zoek zijn naar een super snel opzetbare én stormvaste luifel voor hun traditionele voortent. De Barcelona voortentluifel past nagenoeg op iedere traditionele voortent en maakt het mogelijk om binnen een handomdraai een royale schaduwplek van 220 centimeter diep te creëren! De Freestyle Barcelona is door de sterke boogstokconstructie niet alleen erg eenvoudig en door één persoon (!) op te zetten, maar is ook zeer stabiel en stormvast. Door de ronde vorm en de perfecte daklijn heeft de Freestyle luifel tevens een optimale afwatering.

De Freestyle Barcelona is door middel van een aantal duurzame sjorbanden erg gemakkelijk onder de petluifel van uw traditionele voortent te bevestigen. De boogstok is door middel van een stevige spiraalritssluiting erg gemakkelijk in de tunnel te ritsen en de luifel wordt slechts afgespannen met een aantal duurzame afspansjorbanden. In de meeste gevallen kunt u met de Freestyle Barcelona genieten van een grote middenstaander-vrije doorgang, maar een benodigde middenstaander wordt altijd meegeleverd voor slechtere weersomstandigheden.

Voor extra beschutting heeft u altijd de mogelijkheid om een optionele zijluifel met raam aan te schaffen. Deze zijwand is door middel van stevige sjorbandjes aan de meegeleverde dakligger te bevestigen en is zowel links als rechts te gebruiken.

Materiaalkeuze van de Barcelona luifel

De Freestyle Barcelona wordt gemaakt van enkel de beste duurzame materialen. Het gebruikte Ten Cate All Season tentdoek is enorm sterk, relatief licht en vormvast. In combinatie met de sterke aluminium boogstokconstructie en de duurzame afspansjorbanden is de luifel altijd strak af te spannen. De duurzame materiaalkeuze zorgt er voor dat het totaalgewicht van de stormvaste Freestyle Barcelona beperkt is gebleven tot slechts 10 kg.

Waar andere merken kiezen voor een frame met losse stokdelen, kiest Freestyle voor een dikwandig aluminium boogstok frame van 30 x 1.4 mm. Deze boogstok is voorgebogen en stokdelen zijn door middel van een elastiekkoord met elkaar verbonden, waardoor de Barcelona voortentluifel gemakkelijk alleen op te zetten is! Even als de stevige dakliggers, is de aluminium boogstok traploos in hoogste verstelbaar door middel van de meegeleverde Power Grip klemmen. De Freestyle Barcelona wordt standaard geleverd met drie aluminium dakliggers en één steunstok (voor tijdens slechtere weersomstandigheden).

A-B Maat berekenen

Voor een perfecte pasvorm van uw Freestyle Barcelona voortentluifel is het berekenen van de juiste A-B maat uiterst essentieel. De A-B maat, ook wel de pin-maat genoemd, is de afstand tussen het midden én de zijkant van de petluifelstangen. U kunt hiervoor ook simpelweg de afstand van pin tot pin opmeten, zoals weergegeven in de afbeelding.

Bij het bepalen van de juiste maat Barcelona voortentluifel, dient u altijd het rechter getal in de indexering aan te houden. Vernoem bij de aanschaf van een nieuwe Freestyle Barcelona ook altijd de gemeten A-B maat, zodat onze medewerkers de door u gekozen maat nogmaals kunnen controleren en u altijd een perfect passende voortentluifel ontvangt. Bij vragen of onduidelijkheden over de maatvoering kunt u vrijblijvend contact zoeken met de medewerkers van Bax Totaalrecreatie B.V.


Technische eigenschappen dakluifel Freestyle Barcelona

Dak Ten Cate All Season
Boogstok Boogstok van aluminium 30 x 1.4 mm. (in hoogte verstelbaar)
Nokliggers Dakliggers van aluminium 28 x 1.0 mm.
Afspanning Duurzame sjorbanden
A - B maat 173 – 274 cm.
Kleur combinatie Antraciet / Grijs
Diepte 220 cm.
Geleverd inclusief Aluminium frame incl. drie dakliggers en één steunstok, Power-Grip klemmen, stevige draagtas, stalen haringen en benodigde afspansjorbanden


Specifieke kenmerken Freestyle Barcelona voortentluifel

Specifieke kenmerken
 • Eenvoudig opzetbaar
 • Zeer stabiel
 • Ronde voortentluifel voor nagenoeg iedere traditionele voortent!
 • Perfecte afwatering
 • Eenvoudig op te zetten
 • Zeer stabiel
 • Licht in gewicht
 • Voorzien van Power-Grip klemmen
 • Afspannen met duurzame afspansjorbanden
 • Geen frame maar één boogstok
Optioneel
 • Zijluifel (t.b.v. Freestyle Barcelona)
 • Unico stormset (6x RVS ring / 6x houten haring)

Bestellingen bij de-kampeerwinkel.com worden normaliter bezorgd door pakketdienst DPD, tenzij anders aangegeven. Dit is ook uw aanspreekpunt zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten. Nadat u uw track & trace code heeft ontvangen, kunt u via de website van DPD uw pakket(ten) volgen.

 

Nieuwe levering inplannen

Op www.nieuwelevering.nl kunt u naast het volgen van uw bestelling, ook;

 • Een andere aflever dag inplannen
 • Een ander aflever adres opgeven
 • Toestemming geven het pakket neer te zetten

Indien u een foutmelding krijgt wanneer u uw bestelling wil traceren, kan het zijn dat de pakketdienst de track & trace codes nog niet heeft verwerkt. Probeer het dan op een later tijdstip nog eens.

DPD biedt uw pakket 2 keer aan. Indien u niet thuis bent, dan kunt u met uw track & trace code zelf een nieuwe afspraak inplannen bij DPD. Ook kunt u er voor kiezen uw pakket op te halen bij het dichtstbijzijnde depot.

 

Pakket beschadigd?

Is de verpakking van uw pakket beschadigd? Denkt u dat er beschadigingen aan het product zijn opgetreden? Neem het pakket dan niet ontvangst, maar laat de bezorgen het pakket retour nemen.

Voor vragen rondom de levering via DPD, kunt u contact opnemen met de klantenservice van DPD.

de-kampeerwinkel.com biedt op alle webshop bestellingen een zichttermijn van veertien (14) dagen, ingaande de dag na het in ontvangst nemen van uw goederen. Tijdens deze periode kunt u het product bekijken of passen. Na het verstrijken van deze periode, kunt u het artikel helaas niet meer retourneren.
 

Retourneren van artikelen

Retourneren van artikelen is geen probleem, mits u de volgende richtlijnen in acht neemt:

 • Maak bij retourneren altijd gebruik van het retour fomulier
 • Retourneren kan binnen de gestelde zichttermijn van veertien (14) dagen, ingaande de dag na het in ontvangst nemen van uw goederen
 • In onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder tape, plakband of (verzend)stickers (gebruik een overdoos)
 • Compleet, niet gebruikt en onbeschadigd
 • Artikelen dienen schoon en droog te worden aangeleverd
 • Controleer uw bestelling voordat u vertrekt naar uw vakantiebestemming. Wij sturen een eventueel vervangend product enkel naar het verzendadres zoals op de factuur vermeld staat.
 

Sommige artikelen kunnen niet geruild worden. Dit geldt onder andere voor artikelen:

 • Die persoonlijk van aard zijn
 • Die tot stand zijn gekomen overeenkomstig door u aangegeven specificaties
 • Die speciaal voor u besteld zijn (producten die niet in ons standaard assortiment zijn opgenomen)
 • Die speciaal voor u gemaakt zijn, afgezaagd, of afgeknipt worden
 • Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
 • Waarvan de prijs afhankelijk is van schommelingen op de financiële markt waarop wij geen invloed hebben
 
Alle richtlijnen rondom het ruilen en retourneren van uw bestelling vindt u in onze Algemene Voorwaarden
 

Vergoeding bij retourneren in geval van garantie

In geval van retourneren vergoeden wij enkel de goedkoopste verzendwijze. Kiest u er voor toch een duurdere verzendwijze te kiezen, bijvoorbeeld een aangetekende zending, dan dient u hier zelf de kosten voor te dragen. U kunt de tarieven voor verzending hier nalezen.

 

Retourneren in de showroom

U kunt artikelen ook retourneren in ons filiaal in Bergeijk. Maak hier voor eerst een afspraak per email. Neem indien u wilt retourneren in onze showroom altijd uw orderbevestiging mee.

Zorg dat u wanneer u wilt retourneren, u altijd een compleet ingevuld retour fomulier bijvoegt. 

Bestellingen in de webshop dienen altijd vooraf te worden betaald. Wanneer u het bestelproces doorloopt, komt u vanzelf bij de stap 'Betalen'. Geef hier de gewenste betaalmethode aan.

 

Betalen met iDeal

Betalen via iDeal is enkel mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij een bestelling met iDeal kunt u de betaling direct afronden bij uw eigen bank. Afrekenen gebeurt in uw eigen vertrouwde bankomgeving op de manier zoals u gewend bent met internetbankieren.


 

Betalen via bankoverschrijvijng

Betalen per bankoverschrijving is ook mogelijk. Geef dit tijdens het bestelproces aan en gebruik de juiste gegevens voor uw betalingskenmerk. Bankoverschrijvingen kunnen langer duren dan een betaling per iDeal.De volgende gegevens zijn van belang indien u kiest voor betaling per bank:


Rekeninghouder: Bax Totaalrecreatie BV

Rekeningnummer: NL11RABO0106304097

Bank naam: RabobankVoor internationale overschrijvingen gebruik a.u.b. de volgende gegevens:IBAN: NL11RABO0106304097

BIC: RABONL2UNa het plaatsen van uw bestelling wordt uw bestelnummer getoond. Wij verzoeken u dit bestelnummer te vermelden bij uw bankoverschrijving ! 


Indien u er niet in slaagt het betaalproces goed te voltooien, kunt u ons een email sturen of telefonisch contact opnemen via +31(0) 497 572 085.